Reviews from Musashi Sushi Amsterdam

Recent reviews

5.0
Steve Aioki
Yesterday
Diana
Yesterday

De beste sushi van Amsterdam en omstreken! De sashimi is ook fantastisch!

Lien vreede
15 August 2022

Het is erg Lekker

Miki
15 August 2022

Helaas ontbrak de Eda mame

Richard
14 August 2022

A L T I J D T O P!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
14 August 2022
Ana
14 August 2022
Wilma Goede
13 August 2022
Giulia
13 August 2022
Sanne Ruijs
12 August 2022

Hele fijne en lekkere sushi en altijd snel bezorgd. Toptent!

Chris
10 August 2022

Alles was weer heerlijk zoals altijd.

fred
9 August 2022

was weer lekker, goed, en snel.

Els
9 August 2022

Sushi van Musashi is altijd goed: supervers en echt lekker, yakitori, godzilla en sashimi

Angel
9 August 2022
Ilja
8 August 2022
Jeannette
8 August 2022

Altijd verse en goede sushi. Erg goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlotte
7 August 2022
Natasha
7 August 2022

De sushi was dit keer echt niet goed. Jullie service is wel echt altijd top! Want niet tevreden en dan brengen jullie het opnieuw langs. Bezorg service super vriendelijk. Maar zelfs de 2e keer dat het kwam was de kip nog steeds niet krokant en de sushi(met paling) was iets warmer maar nog wel louw.en de gamba’s in de sushi waren ook koud. We hebben daardoor maar 1/3 opgegeten. We vinden het super jammer want we zijn echt altijd super tevreden bij jullie! Al jaren! Maar vandaag weet ik niet wat er was. Misschien te weinig personeel in de keuken? Teveel bestellingen? Dus ja ik moet helaas zeggen dat ik voor het eerst echt niet tevreden ben en voorlopig helaas niet meer zal bestellen. Nogmaals jullie service is wel echt altijd top! Altijd vriendelijk! Jullie en jullie personeel ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
7 August 2022

I ben al een tijd klant bij jullie en ik vind dat jullie kwalitatief achteraf gaat !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Menno
7 August 2022
Ilja
6 August 2022
Laura
5 August 2022
Jeroen
5 August 2022

Snel en super lekker … zoals alstijd!

Esther
5 August 2022
Roos
5 August 2022

Wederom heerlijke sushi en snelle bezorging. Bedankt!

Raadsheer /stomerij
5 August 2022

Perfect ook de bediening

Mark
5 August 2022

Al vele jaren trouwe klant van Musashi. Het eten was ook deze keer weer erg lekker en de bezorging snel (ruim binnen een half uur konden we eten).

Rudy
5 August 2022

Altijd heerlijk en top kwaliteit sushi!

Imran
5 August 2022

Snelle levering, consistent in kwaliteit

Charles Zhao
3 August 2022

body hair in rice, disappointing unfortunately

Kaylee
3 August 2022
Jan
2 August 2022

Wederom dikke 10 !!!

jb
1 August 2022

Complimenten voor de consistentie in kwaliteit en service. Kost wat, heb je ook wat.

Dirk
1 August 2022

Was weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura
1 August 2022

De sushi was heerlijk en de bezorging precies op het afgesproken moment.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christien van den Berg
31 July 2022

Heerlijke sushi en perfecte bezorging zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
31 July 2022

Toppie! Goede levering en verse bereiding. Blij mee. Ook vriendelijke werknemers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
30 July 2022

Prima geleverd, prima smaak en zag er prima uit, zoals gewoonlijk.

Sandra
30 July 2022

Heerlijk gegeten.

Michael
30 July 2022

Karaage was cold and tasted like it had simply been reheated in the microwave for a few minutes.

Ralph de Beer
29 July 2022
Lolo
28 July 2022
Marloes
28 July 2022

Was weer heerlijk! De pittige tonijn is wel heel erg pittig die hadden we deze keer geprobeerd voor het eerst.

AA
27 July 2022
Ilja
27 July 2022
Manon
27 July 2022

Super

KC
26 July 2022

Perfect! :-)

John Smit nr:3
26 July 2022
Mieke Dekker
25 July 2022

Helaas was er niet gekeken naar de geplaatste opmerkingen bij de bestelling en verder vond ik de kwaliteit minder dan wat ik gewend ben

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samatha Ruijtenberg
25 July 2022
Steensma Brian
25 July 2022

We hadden al besteld en hebben voor een verlate gast nog bijbesteld. Alles naar wens!

Steensma Brian
25 July 2022

Wederom heerlijk gegeten. Op ons verzoek was er voldoende gember en wasabi mee geleverd! Volgende keer zal ik aangeven met hoeveel mensen we zijn voor het aantal mee geleverde eetstokjes. Maar zoals altijd enorm tevreden!

Kochei
24 July 2022

Aangename bezorger ;)!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

chiyang
24 July 2022

Lekkere sushi, snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanja
24 July 2022

Heerlijke sushi, lekkere warme vleespasteitjes, verse vis en alles rap (en met veel saus en stokjes) geleverd. Klasse!

Erik
24 July 2022

Tempura roll was absoluut niet vers, proefde als een paar dagen oud. Duurde relatief lang. Werd gelukkig wel gebeld.

Sandra
24 July 2022
Anoniem
23 July 2022
A
22 July 2022

Erg lekkere sushi. Jammer dat de wasabi niet meer is wat hij voorheen was. Nu zit het in voorverpakte zakjes en smaakt het minder lekker.

Byeongseon Joo
22 July 2022

It was so great! Specially shirimp nigiri.

Chantalle
21 July 2022

Fijne bezorger die me belde en zelfs wilde wachten tot ik thuis was. Zeer klantvriendelijk!

Jolanda
21 July 2022

Let op bezorgtijden

Marie
20 July 2022
Mireille
19 July 2022

Weer top!

Eddy
19 July 2022

Beste sushitent in noord,ook de warme/gebakken gerechten zijn top...altijd super vers. Snelle en vriendelijke bezorging.

De bel
19 July 2022

Mooi op tijd en heerlijk eten.voor herhaling vatbaar

Jorrit
18 July 2022

Duurde erg lang en kon mijn vaste klanten korting niet toepassen :( Ook waren m’n warme gerechten lauw :(

Ana
18 July 2022
Simone
17 July 2022

Heerlijke sushi, op de minuut af op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mobinder
17 July 2022

Beetje enthousiaster en niet spugend je bestelling afleveren πŸ‘πŸΎ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.T
16 July 2022

Met maanden tussen de vorige en de huidige bestelling in, kan ik stellen dat de prima kwaliteit consistent is en de bezorging punctueel!

S.de Ruiter
16 July 2022

Zoals altijd weer genoten van het eten. Verse producten en dat proef je.

Babs
15 July 2022

Altijd perfect.

John KAPPEL
15 July 2022

Voor de sushi van Musashi rijd ik om. Vanuit Oost en soms zelfs Zuidoost.

Daniel
14 July 2022

fast and so so good!

Manon
13 July 2022

Super lekkere verse sushi, echt een aanrader. Op tijd met bezorgen.

Ilja
12 July 2022
Irene
11 July 2022

Weer zoooooo enorm lekker!!!

Hanan C
10 July 2022

Zoals altijd top top top !! De beste sushi. Mijn dochter is gek op jullie sushi we zijn verhuisd en helaas bezorgen jullie niet in onze nieuwe buurt. Waar ik helemaal naar noord rij om sushi op te halen! Bedankt voor de goede service altijd en tot snel weer !

Greet
10 July 2022

Het was weer voortreffelijk!

Daniel
9 July 2022

super tasty super fast!

Sophie Dekker
9 July 2022
F. Azdad
9 July 2022

Verse sushi, goede service

Don
8 July 2022

Mijn favoriete restaurant altijd goed erg lekker beste sushi en pokebowl van Amsterdam

SY
6 July 2022

Lekker zoals altijd. Jammer dat er geen kortingscode meer is :/

AA
6 July 2022
Rik Veenhuijsen
5 July 2022

Goed! Fijn dat jullie voldoende sauzen meegeven, eigenlijk zelfs iets tΓ© veel wat weer een beetje zonde is van het verpakkingsmateriaal.

Cilla
4 July 2022

Netjes en op tijd geleverd!

Yolanda
4 July 2022

Altijd goed, lekker en vers!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christien van den Berg
3 July 2022

Zoals altijd heerlijke sushi, mooie feestelijke schaal en perfect op tijd bezorgd. Echt een aanrader deze zaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Badrising
3 July 2022

Ik heb mijn extra saus gehad !!! Yeah . Zoals altijd Vers en bezorger beleefd

Ilja
3 July 2022
Jeannette
3 July 2022

Normaal gesproken ben ik altijd uiterst tevreden alleen vond ik dit keer de sashimi (vooral de tonijn) echt een stuk minder als normaal.

Irene
2 July 2022

Zoals gewoonlijk: Zooooo enorm lekker!!!

Ana
1 July 2022

We’ve ordered food with Musashi a number of times since we’ve been living in Noord.The food is always fresh and delicious, and the delivery fast. Keep up the great work!

Bas Baadilla
29 June 2022
Paap
28 June 2022

Wederom alles zoals verwacht. Bedankt!

Lianne
27 June 2022

Zoals altijd weer heerlijk

Ilja
27 June 2022
Els
26 June 2022

Lekker vers en superlekkere Ebi Tempura

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johnny
26 June 2022

Altijd goed

Nadine & Michiel
25 June 2022

Onlangs hadden we een keer een slordige bestelling, dit heeft Musashi zeer professioneel en klantvriendelijk opgelost, we kregen onze volgende bestelling gecompenseerd en het was weer ouderwets lekker en goed!

Valentin
25 June 2022

Altijd heerlijk! Maar er mag best wel eens een leuke kortingsaktie gegeven worden!

Sousou
25 June 2022

Netjes op de aangegeven tijd. Lieve bezorger en heerlijke verse sushi! Ik ben een trouwen klant en bestel bij niemand anders!

Maya
23 June 2022

Perfect zoals altijd

AA
23 June 2022
Hanna
21 June 2022

Top, zoals altijd!

Hanan
20 June 2022

Zoals altijd heel erg lekker en het personeel is erg vriendelijk! Dank je wel en tot de volgende keer.

Lvis
20 June 2022

Altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schreuder
20 June 2022

Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilja
20 June 2022
Badrising
19 June 2022

Weer mis gegaan met het gratis drankje. Vorige x erover gebeld. Jammer dit

Erwin
17 June 2022

Super snelle bezorging. De bestelling was vers en nog goed warm

Angelique de Vente
16 June 2022

De beste sushi v Nederland!!

Anonym
15 June 2022
Badrising
14 June 2022

Top

Brenda
13 June 2022
J Robles
13 June 2022

Lekker sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen Kroes
12 June 2022

Top, eten was weer goed bezorging ook op de aangevraagde tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
12 June 2022
Antje
12 June 2022

Lekkere en verse sushi, de warme gerechten zijn ook prima. Goede bezorging. Wij bestellen hier altijd.

Lenie
12 June 2022

Alles naar wens, prima!

Nick behr
11 June 2022

Super gegeten echt heerlijk zeker alle vijf de stèren waard bedankt musashi

Indan
11 June 2022

Goed eten, snel bezorgd. De wasabi is echter waardeloos, graag de oude weer terug.

Jonathan
10 June 2022
Jaimy
10 June 2022

Super super super. Zoals altijd

Ilja
10 June 2022
Sharon Coulter
9 June 2022
AA
9 June 2022
Kwame
9 June 2022
Han
6 June 2022

Geen verbeterpunten top kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
5 June 2022

Bezorger probeerde met een trucje over wisselgeld meer fooi los te peuteren. Eten was dik in orde maar wel erg duur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irina
4 June 2022

Altijd lekker

Sanne
4 June 2022

Heerlijk eten! Altijd lekker en altijd klantvriendelijk! Als ik sushi wil bestel ik altijd hier πŸ‘πŸ»πŸ˜ƒ

Stefan
4 June 2022

Wij bestellen al jaren bij Musashi en zijn altijd dik tevreden. De laatste keer ging er wat mis. Ter compensatie kregen we een kortingscoupon, die hebben we gister gebruikt. Gister kwam het eten snel en was helemaal top. We hebben weer heerlijk Sushi gegeten. Dank Musashi voor de goede service en het lekkere eten!

E.
2 June 2022

Altijd πŸ”₯ hun sushi en snel bezorgd.

toni
30 May 2022

Perfect

Niki
29 May 2022

Super lekker, beste Sushi van Noord en ook in mijn top10 van heel Amsterdam Grote porties, verse vis, yum

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

joke
29 May 2022

Bezorging was vlot, eten was nog lekker warm. Top service

Roos
29 May 2022

Zoals gewoonlijk verrukkelijk weer!

Ellen
27 May 2022

Altijd vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten!

Corinne B
27 May 2022

Nooit meer ergens anders heen!

P
27 May 2022
Dain
26 May 2022

Dikke 10!!

Shandall
26 May 2022
Azadeh
26 May 2022

Erg verse lekkere sushi en uitgebreid menu. Ik bestel alleen nog sushi bij Musashi en ben vaste klant. Bezorging op tijd.

Bjorn
25 May 2022

Altijd top! Echt lekkere sushi en grote porties. Zijn heel royaal. Elke keer weer top

Henk van Lubeck
25 May 2022

Na een paar iets minder goede ervaringen was dit vandaag weer helemaal OK!

Anoniem
25 May 2022

Altijd geweldig, al meer dan tien jaar. Een echt authentiek sushi restaurant waar ze weten wat goede sushi is.

Ilja
25 May 2022

Lekker en het was er snel!

Melvin Rulloda
24 May 2022

Yummy! My go to spot for sushi!

Christina lee
24 May 2022

Was weer super top

Tulis
24 May 2022

Het was weer verrukkelijk en zoals altijd optijd bezorgd!

Nory
22 May 2022

Food was really good, would definitely order again. Staff really nice and friendly. Thank you!!

Montserrat
22 May 2022

Heerlijk!

Ilja
22 May 2022
Jeniffer
22 May 2022

Heb weer genoten van mijn bestelling...de bezorger was super vriendelijk en heel attentvoll

Manja
20 May 2022

Altijd vers en met liefde bereid! Genieten! Nog nooit klachten gehad! En de bezorgers zijn ook altijd super vriendelijk!

Stefanie
20 May 2022

Zo als altijd heerlijk gegeten. Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Melanie
18 May 2022

Goeie service, smaakvol en vers

Stolk
16 May 2022

Spicey box, erg lekker! California salade ook lekker. Iets minder mayo zou nog beter zijn. Al vaak geweest. Constant hoge kwaliteit. Aanrader.

Melle
15 May 2022

Helemaal top, zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Badrising
15 May 2022

Vraag bij opmerkingen altijd geen wasabi geen soya wel extra saus bij de kip ( die saus staat niet bij de opties op extra te bestellen) Jammer dat de saus er bijna nooit bijzit maar wel altijd de wasabi en soya wordt weggelaten.

R.C.
15 May 2022

We always love Musashi but last night there was a hair in the roll. It really destroyed the meal.

Seren
15 May 2022
JCA Klouwer
14 May 2022

Weer een dikke 10 !

Leo
14 May 2022
Nadi
13 May 2022
Sandra
13 May 2022
NathalieK
12 May 2022

Wij bestellen hier al jaren! Super verse Sushi, verse ingredienten, knapperige Nori, goed op smaak. Al met al TOP!!!

P. Sonneveld
12 May 2022

Kwaliteit was zoals ik van jullie gewend ben. Helaas waren de boxen veel minder gevuld dan ik gewend was. En dit voor de dag van de zorg. Ik had de hard werkende verpleegkundigen en behandelaren van mijn team willen verwennen en dit was wat teleurstellend.

Lucas
12 May 2022
Lies
10 May 2022

Heerlijk gegeten! Beste van Amsterdam!

Mariska de groot
9 May 2022

Heerlijke sushi. Stond keurig klaar op afgesproken tijd.

Indan
8 May 2022

Sushi is goed. De nieuwe wasabi is niet lekker, oude was veel beter.

Jan
8 May 2022

10+ !!!!

Pep
7 May 2022
Christa
6 May 2022

Altijd goede kwaliteit vis en vooral vers Snelle bezorging en bezorgers zijn altijd klantvriendelijk

MH
5 May 2022

Net zo lekker als altijd. Alleen de edamame waren niet zo lekker als we gewend zijn. Beetje melig/oud.

Femke
3 May 2022

Heeeeeeerlijk!!

Lpl
3 May 2022

Was lekker maar werd wel wakker met buikpijn...

giacomo
3 May 2022

All good

Roos
2 May 2022

De sushi was niet verkeerd hoor. Had alleen meer kwaliteit verwacht voor deze prijs.

Jessie
2 May 2022

Favo sushi tent! Altijd heerlijk!

Anoniem
1 May 2022

Normaal zou ik 5 sterren geven. Maar de torikatsu roll was koud, en de sake maki was niet echt lekker! Heel jammer want normaal is alles echt top! Hopelijk wanneer ik weer bestel is alles weer goed als voorheen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
30 April 2022

Het was precies op tijd echt complimenten daarvoor en het was heerlijk de spiesjes waren nog warm.

Sceptical
30 April 2022

Delivery is on point. Quick and Friendly. The quality of the sushi differs by day. Sometimes it is made professionally and with love. For instance: chicken that we ordered this time was mushy, sushi was poorly folden and sauce was messy. For the amount of money you pay it should always be consistent. Therefore I do advice to order during workdays not weekends!

Frits
29 April 2022
Joke
28 April 2022

Het was weer heerlijk!

berendina(berna) vos
28 April 2022
Robin
27 April 2022

Beste Sushi Amsterdam Noord

Marjan
27 April 2022

Was weer fantastische, en heerlijk πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘

Angeles
27 April 2022
Ton keijzer
27 April 2022
Daniel
25 April 2022

As always, fabulous food and speedy delivery. Bedankt!

Sybrig Andringa
25 April 2022

Als gewoonlijk helemaal top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merel
24 April 2022
Seren
24 April 2022

Sushi was heerlijk. Snelle bezorging en een super aardige bezorger :)

Anne
24 April 2022

Lekker snel bezorgd, Heerlijke sushi 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzan
24 April 2022
Astrid
23 April 2022

De vergelijking met foto op menu en wat je krijgt valt toch wat tegen zeker voor de prijs die je betaalt. De smaak was wel goed, maar de presentatie zeker niet.

Marnin
22 April 2022

Goede avocado maki en gyoza, groentetempura ook lekker, maar wordt bij bezorgen minder knapperig: een 8.

Rafaela
21 April 2022
Michelle
21 April 2022

Lekkere sushi, snelle bezorging

Erik
20 April 2022

Jammer dat er nooit wat wordt gedaan met de notities/aanvulling bij de bestelling!

ABB
20 April 2022

Altijd verse sushi,heerlijk genoten.

Daan
17 April 2022

Vlees was niet zo mals, noodles waren lekker. Bezorging prima

Marc
17 April 2022
Ferry
16 April 2022

Altijd goed!! Bezorging vlot, relaxadde bezorger en het belangrijkste eten goed!! We bestellen bijna elke zaterdag weinig te mopperen erover!!! Wij blijven bestellen als hun zo blijven leveren….

Maayk
16 April 2022

Sushi met kip was ontzettend droog en 4 stukken van spicy tuna zaten vol met huid van tonijn.

Souh
16 April 2022
Suzan
15 April 2022
RM
14 April 2022

Heerlijk!!

De groot
14 April 2022

Altijd goed en snel

Ordencio
14 April 2022

Het eten is lekker maar de bezorger was niet zo positief en ik had online gezet dat ik 50 euro zou geven en heb nu niet al het wissel geld gekregen

Lena
14 April 2022
Ditte
14 April 2022

Heb een aantal keer andere sushitentjes uitgeprobeerd. Ben blij weer terug bij Musashi te zijn. De Sushi is altijd heel lekker en snel bezorgd.

Linda
12 April 2022

Sushi was heerlijk zoals altijd. Bezorging altijd naar wens!

Souh
12 April 2022
Manel
12 April 2022

πŸ‘Œ

Patricia
11 April 2022
Paul
11 April 2022

Snelle bezorging van heerlijke en verschillende sushi. Uitstekende kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
10 April 2022

Uitstekend alleen jammer dat de notitie/opmerking bij de online bestelling nooit wordt opgevolgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefano
10 April 2022

Altijd lekker een snel klaargemaakt!

Irene
10 April 2022

Zoals gewoonlijk: WEER ENORM LEKKER!!!

Attiya
10 April 2022

Super service en medewerkers altijd vriendelijk, maar het eten is vooral goed!!!

Pinda
10 April 2022
Giacomo
9 April 2022
Eva
9 April 2022
Yani
9 April 2022

Lekker sushi, veel extra gekregen (drankjes, veel ketjap&wasabi), snelle levering. Super!πŸ‘πŸ‘

Natascha
9 April 2022
Judith
9 April 2022
M.
8 April 2022
Kate
8 April 2022

So fresh, so good, so delicate, so perfect. I'm only ordering here from now on. I suggest you all do too! ❀️‍πŸ”₯

Ilja
8 April 2022

Heerlijk!

CC
7 April 2022

Super sushi

Noor
6 April 2022

Zoals altijd heerlijk en bezorging precies op tijd! Dank!

Sushi lover
4 April 2022

Echt de beste sushi van Amsterdam en binnen 20 min thuis bezorgd!!

DC
4 April 2022

Heerlijke sushi Super vriendelijk personeel Ik reis altijd een uur en het is het echt waard!

Zefanja
3 April 2022

Aller lekkerste sushi restaurant van Amsterdam Noord. Top kwaliteit, top service. Nergens anders beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Montse
3 April 2022
As
2 April 2022
Diana
2 April 2022
Dirk
2 April 2022

Vriendelijke personeel en heerlijke sushi!

Nila
1 April 2022

Top, zoals altijd!

Henk
1 April 2022

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede kwaliteit

RJ
31 March 2022

Favo sushi resto

Sophie
31 March 2022
Yannis
29 March 2022

Echt lekker!

Martina
28 March 2022
menno
27 March 2022
Schols
27 March 2022

De wachttijd was anderhalf uur en dat is niet eens het ergste, want een goed reastaurant heeft het nou eenmaal druk, maar de grote garnalen waren helaas koud geworden. Ik moest ze zelf weer opwarmen, maar evengoed waren niet meer te eten en heb ze weggegooid. Een verlies van mij van 7,50. Daarnaast vind ik het jammer dat je uit de gratis drankjes niet voor een flesje water kan kiezen. Ik hou niet van frisdrank, dus deze klandizie is dus niet voor iedereen

Chantal
26 March 2022
Ilja
26 March 2022

The best!

Remco Battermann
24 March 2022

Altijd snel bezorgd, en super lekker! Beste afhaal sushi van de buurt

Jessy
23 March 2022
Rosette Rijnsent
23 March 2022
Marjan
23 March 2022

Was weer heerlijk , jullie blijven voor mij nr 1. πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Ellen Feenstra
21 March 2022

Half uur te vroeg. Loempia's waren heel klef

Jolanda Boellaard
21 March 2022
Merle
21 March 2022

Lekker en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

KK
21 March 2022

Lekker eten en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorrit
20 March 2022

Musashi lijkt niet meer wat het geweest is. Karige wasabi en gember. Ook was het eten weer lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
18 March 2022

Aangeven dat de Korikatsu roll pittig is, want de kids vonden dit te heftig.

Ilja
18 March 2022
Anoniem
18 March 2022
Marjolijn
17 March 2022

Nu aantal keren besteld bij Musashi. Wederom heerlijke verse smaakvolle sushi. Inside out sushi wel erg groot uitgevallen, maar is geen klacht.

Mischa
17 March 2022
E. Kuiper
16 March 2022
RF
16 March 2022

Was heerlijk sushi mag wel mooier worden opgediend

Remco
14 March 2022

Heerlijk gegeten, vooral de Spicy tuna en California roll, maar de stukken mogen iets kleiner (en dan iets meer geven ?) want zijn wel erg groot

Y.
14 March 2022

De sushi was wederom heerlijk. Werkelijk waar nog nooit teleurgesteld geweest.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dounia
12 March 2022

Musashi is geweldig! Heerlijke sushi, snelle bezorging en hele vriendelijke bezorgers. Jullie zijn tippers, dank jullie wel!

Yannis Ladas
12 March 2022
Linda
12 March 2022

Heerlijk zoals altijd!

Karen
12 March 2022

heerlijke sushi!

Sam
9 March 2022

Eten was top. Bezorging was 20 min te laat. Maar kreeg een excuses/kortingskaart. Bezorger was beleefd.