Beoordelingen van Musashi Sushi Amsterdam

Recente recensies

5.0
Silvie Konings
gisteren

Heerlijke sushi, elke keer weer!!

Van der zel
30 juli 2021

Heerlijk gegeten . Snelle bezorging. Makkelijk te bestellen.

Rz
29 juli 2021
Toon
29 juli 2021

Super snel en heerlijke sushi! Wij bestellen altijd hier en altijd heerlijk!

Joost
28 juli 2021
Saadia
28 juli 2021

Super snel bezorgd en sushi was heerlijk

Anita
27 juli 2021

Alles was weer lekker :) maar ik vind vooral de Gyu Hire sticks om te smullen!

Camila
26 juli 2021

Delicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damycialy
26 juli 2021
Ineke
26 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dinie Kester
25 juli 2021

Aantal keren sushi besteld hier, en iedere keer heerlijke verse sushi :) Bezorging meestal snel en op tijd, zo niet krijg je een voucher met kortingscode als compensatie.

Ursula Hansen
24 juli 2021

Heerlijke sushi en de bestellingbisnaltijd op tijd! Vriendelijke mensen!

Chiyang
24 juli 2021

Snel bezorgd, sushi was lekker en vers.

Han
24 juli 2021

Perfect we hebben heerlijk gegeten

S
24 juli 2021
Ilja
24 juli 2021

Altijd goed

S
23 juli 2021

Altijd top!

Schoenmaker
23 juli 2021

Heerlijk

Trish
23 juli 2021

Super lekker!

bb
23 juli 2021
Mo
22 juli 2021

Bestellen online of per telefoon. Altijd op tijd. Altijd vers.

Marijn
21 juli 2021
Valeryia
21 juli 2021
Angelique
18 juli 2021
Annemarie
18 juli 2021

Heerlijke sushi en weer supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
18 juli 2021

Het was heerlijk

Gerda
18 juli 2021

De beste sushi van Amsterdam Noord!

Diana
17 juli 2021

Heerlijke verse sushi en zeer snelle bezorgservice!

Lina silas
16 juli 2021

4de keer in de week dat ik het bestel, zegt toch genoeg :))) heeeeeerrrlijk

A. Boon
16 juli 2021

Altijd vers, goede smaak en houden rekening met aan jouw opmerkingen!

EJ van SD
16 juli 2021

Zoals altijd super lekker en snel bezorgd. Wij bestellen ALTIJD bij Musashi. Mooie en handige website ook!

Lotte
15 juli 2021

Altijd heerlijke sushi en super vriendelijke bezorging!

Ilja
15 juli 2021
AA
15 juli 2021
Silas
15 juli 2021

Geweldig zoals altijd

AA
13 juli 2021
Dorus
13 juli 2021

Altijd toppers! Op tijd en lekker.

Yanick
12 juli 2021

Op sommige dagen lekkerder dan andere dagen... maar wel altijd lekker!

A B
12 juli 2021

Vriendelijk personeel en snelle bezorging eten van goede kwaliteit

Josephine
12 juli 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging! Tip om ipv veel plastic zakjes voor de gember, mierikswortel en sojasaus, 1 verpakking per product te gebruiken

Esther
11 juli 2021

Heerlijke Sushi, snelle bezorging. Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
10 juli 2021

Het duurde 1,5 uur voor de bestelling kwam. En toen de bestelling er was waren alle warme dingen koud/lauw en klef. Niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. De sushi was slap gerold en viel uit elkaar bij het vastpakken met stokjes. Hopelijk een eenmalige misser…

Celine ten Hoope
10 juli 2021
Elizaveta Stork
10 juli 2021

Altijd lekker!

Karima
9 juli 2021

Sushi is altijd lekker bij Musashi. Voordat je het weet staat de bezorger voor de deur. Helemaal top!

Suzan
8 juli 2021

Nooit klachten en altijd goede kwaliteit eten.

Seren
8 juli 2021

Lekker zoals altijd G

Heerlijk, alles vers bereid . Bezorging zeer snel en correct .
7 juli 2021
Al
6 juli 2021

I did find a piece of plastic in a roll. The quality used to be very good, but now every time the rise falls apart and now the plastic (?). Also the delivery was quite rude

Marly
6 juli 2021

Vaste klant bij Mushashi. Vandaag slechte bezorging. De soja saus, wasabi en gember was niet geleverd. Gebeld en een halfuur later worden de overige producten geleverd. Het vervelend vond ik nog dat je de telefoniste moest overtuigen of het echt zo was. Ik begrijp dat het kan gebeuren dat dingen worden vergeten. Op ze minst had ik een compensatie verwacht, zoveel sushi besteld en de garnalen waren koud, omdat wij zo lang moesten wachten op de overige producten. Jammer!

Remco With
4 juli 2021
Vilmos Dohnal
4 juli 2021
Pam
4 juli 2021

Beste Sushi van Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
4 juli 2021

lekker en vers!

Michelle
3 juli 2021
Berthe
3 juli 2021

Was weer heerlijk!

Eva van de Korput
3 juli 2021

De edamame boontjes waren droog/ oud. Hebben we weg moeten gooien.

Melle
2 juli 2021

Top, zoals altijd!

Klaver
2 juli 2021

Heerlijkste Sushi van Amsrerdam Noord!

Zaandam
1 juli 2021

Musashi, we love you. Het eten is zo geweldig lekker. En het personeel is zo hartelijk. We willen wel elke dag

Anita
30 juni 2021

Was weer heerlijk!

Irene
30 juni 2021

Zoals gewoonlijk WEER VOORTREFFELIJK!!!!

E Kurvers
29 juni 2021

Echt snel en altijd vers

Marloes
29 juni 2021

Hele goede sushi, ik bestel al jaren, ik laat het in Landsmeer bezorgen.

Melissa
29 juni 2021

Heerlijke verse sushi, ik kom zeker voor terug.

Irene Sikkens
28 juni 2021

Zoals altijd snel geleverd en super lekker verse sushi. Musashi is mijn favoriet!

Angeles
27 juni 2021

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van Sundert
27 juni 2021

Altijd super op tijd en heerlijk vers! Echt een aanrader! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CR
26 juni 2021
Fred
26 juni 2021

Top

Ellen
26 juni 2021

Was goed zoals altijd

Jonathan
26 juni 2021
Menno
26 juni 2021

Heel goed en lekker

Barbara
26 juni 2021

Het eten is smakelijk en van goede kwaliteit, iedere keer weer. Wat ik wel fijn zou vinden is als je een richting zou weten qua bezorgtijd, of dat je updates kunt zien, bijv 'bezorger is onderweg'.

EL
26 juni 2021

Altijd tevreden over Musashi, vandaag was de sushi echter niet helemaal vers, met name de tempura en godzilla. Daardoor minder van smaak.

Donna
25 juni 2021

Top, heerlijk gegeten!

A. Boon
25 juni 2021

Af en toe zijn de rollen heel groot gesneden. Ze zijn wel lekker maar te groot voor ons mond. Verder is alles naar smaak, lekker vers! Als tip wil ik meegeven dat de hoeveelheid aan gember, soya saus en wasabi te veel is.

Fred van Pareen
25 juni 2021

Zoals gebruikelijk was het eten uitstekend Wel redelijk aan de prijs moet ik zeggen, je mag wel 10% zakken met je prijs (voor AOWers) hahahaha

Brigitte Hofman
23 juni 2021

Complimenten voor de zalige sushi, de opmaak van de schaal en de bezorging opnieuw uitmuntend!

J
22 juni 2021

Heerlijk eten, goede bezorging.

Maya
21 juni 2021

Vers en echt lekker!

Boudewijn
21 juni 2021

Werd van te voren gebeld omdat ik perongeluk om 18u had willen laten bezorgen, wat dus niet de bedoeling was, dat het iets later bezorgd zou worden, heel netjes. Zoals altijd super goed en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
20 juni 2021

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel Z.
20 juni 2021
Sandra
20 juni 2021
Mary
19 juni 2021

Ik geniet enorm van jullie sushi. Maar ik zou eigenlijk geen vis meer willen eten. Zouden jullie meer vegetarische sushi kunnen maken? Dat zou super zijn!

Gill
19 juni 2021

Weer heerlijk gegeten, super verse gerechten!

Rick
19 juni 2021

The sushi this time was not fresh and tasty.

Diana
19 juni 2021
A B
19 juni 2021

eten goed op smaak en goede kwaliteit. Bezorgers zijn vriendelijk

k
18 juni 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

Adri
18 juni 2021

Bezorging op exact afgesproken tijdstip Presentatie keurig verzorgd in speciale bakjes Smaak niet te overtreffen Kwaliteit top

a. de vente
18 juni 2021

Altijd perfect van kwaliteit. Dol op de spicy salmon. Wordt keurig in een papieren tas geleverd i.p.v. plastic als ik daarom vraag.

Christiaan
17 juni 2021

Heerlijk gegeten - op tijd bezorgd!

Gill
17 juni 2021

Heerlijke gerechten van Musashi, wij hebben genoten!

Khalid
17 juni 2021
Ilja
17 juni 2021
Nawel
17 juni 2021

Bezorgen was prima alleen de meneer was heel bang en stond om het hoekje om me eten te geven misschien volgende keer geen bange mensen sturen??

Sander
16 juni 2021

Vaste klant, als altijd is Musashi snel en goed.

Sasja
16 juni 2021
Larissa
15 juni 2021

Heel lekkere sushi en snel bezorgd!

Diana
15 juni 2021

Overheerlijke sushi en andere hapjes! Zeer vriendelijk personeel!

Dirk
15 juni 2021

Erg lekker en op tijd bezorgd

jb
13 juni 2021

Best sushi in Noord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofia
13 juni 2021

Altijd lekker.

Sa
12 juni 2021

Ik heb hier vaker besteld en de sushi was nog warm en lekker maar de laatste 2 keer niet ik denk niet dat het vers was de gyoza was ook bijna koud jammer

Maureen Zwanepol Quaars
12 juni 2021

Top zoals verwacht.

noordje
12 juni 2021

Altijd lekker, bezorger op tijd, prima kwaliteit. Gewoon goed.

Nk
10 juni 2021

Het was heerlijk. De warme producten waren nog lekker warm. De sushi’s waren vers en smaakvol. Zeker een aanrader en een tevreden klant erbij!

Lianne
8 juni 2021

Zoals altijd weer ontzettend lekker. Helaas wel 1 foute sushi geleverd gekregen. Ik had de Flambé Sake nigiri besteld maar ik heb de normale sake nikiri gekregen

Joke
7 juni 2021

Het was heerlijk zoals altijd

Christiaan
6 juni 2021

Heerlijke sushi maaltijd en zoals ik van jullie gewend ben op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
6 juni 2021

Fantastisch zoals altijd !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ankie
6 juni 2021

Musashi Sushi levert een geweldig constante super kwaliteit :)

Natasha Van der plaat
6 juni 2021

Altijd perfect en kom hier al jaren !!!

Marjolein
6 juni 2021

Heerlijke sushi en snel, binnen half uur, geleverd

Hamida
6 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Nicky
5 juni 2021

De bezorging zelf was top zoals altijd. De makreel was heel taai, en alle (koude) sushi kwam gewoon warm aan. Ik ben altijd tevreden geweest, maar ik skip hem de volgende keer met warm weer.

Giulia
4 juni 2021
Jacq
4 juni 2021

Altijd mooi op tijd, geweldig

Bbbbbbb
4 juni 2021

Altijd goed.

Bo
3 juni 2021

De bezorging was erg snel en de sushi zalig. Zeker een aanrader!

De wit
3 juni 2021

Top weer

Jim
2 juni 2021

Top sushi

Rebecca
1 juni 2021

Altijd perfect , alles is vers !

Aria
1 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten. Ossenhaas was verrukkelijk, mals en zeer goede smaak. Loempiaatjes heet en krokant. Snelle en nette bezorging.

Hanna
31 mei 2021
AA
30 mei 2021
Anna
30 mei 2021
mariska
30 mei 2021

altijd super verse sushi, rijkelijk belegd, en geen enkel andere sushi tent in Asd. Noord kan aan Musashi tippen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
30 mei 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Top service
30 mei 2021

Eten is zoals altijd vers, op tijd en lekker voor prijs/kwaliteit

Irene
29 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer fantastisch!!!

Willemmmm
28 mei 2021
Rebecca weijnen
28 mei 2021

Altijd Heerlijk en snel bezorgd!

Marga Wels
27 mei 2021

Alles uitstekend en zo heerlijk! Super klantvriendelijk aan de telefoon en de bezorger! Een dikke 10

J.j
27 mei 2021
Behic
26 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en bezorging was ook lekker vroeg.

Robin
26 mei 2021

Altijd mega lekker! Beste sushi in noord 100%

C J.
25 mei 2021

Wij bestellen zeker eenmaal per maand bij Musashi sushi , de bezorging is prima en het is altijd heerlijk !

Kees
25 mei 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, alles super vers en lekker!

Gary lischer
25 mei 2021

Zoals altijd was de sushi heerlijk! Snelle service en hoge kwaliteit

Nadia
24 mei 2021

TOP!!! Zoals altijd niks op aan te merken. Heerlijke sushi goede prijs.

Fatma
24 mei 2021

Heerlijke sushi! Echt een absolute aanrader.

Yvette
24 mei 2021

Heerlijk en super snel!

Margreet
24 mei 2021

De bezorging was snel, niets op aan te merken, en het eten goed met uitzondering van de California Salade: die was absoluut niet lekker. Wat een teleurstelling.

Madelon
24 mei 2021
Amanda
24 mei 2021

Bezorging was vriendelijk en op tijd . Ik vond de sushi smaakloos, koud en zeker dat geld niet waard. Jammer heb elders het echt lekkerder gegeten maar door aanraden door vrienden een x hier besteld . Maar nee doe ik niet meer .

Fay
24 mei 2021

Was heerlijk + erg veel aandacht geschonken aan de allergie. Heel erg bedankt! Bezorging ook netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asma
24 mei 2021

The best!!!! Nr.1

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janse
23 mei 2021

Heerlijk gegeten.

Waiss
23 mei 2021

Superlekkere sushi en hot dishes!

Ilja
23 mei 2021

We hebben genoten!

Tessa
23 mei 2021

Ben al tijden fan van de sushi van Musashi. Vind wel dat de prijs kwaliteitsverhouding achteruit is gegaan. De rollen zijn in de loop vd tijd veel kleiner geworden, jammer!

Esther
22 mei 2021

Heerlijke sushi!

Christiaan
21 mei 2021

De ramuyaki (lamsrack) was geweldig en de nigri - zeebaars smaakte als van ouds. De bezorger was precies op tijd en zoals altijd goed gemutst.

Irene
21 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer gewéldig!!!

K.H.
21 mei 2021

Zoals altijd lekker vers en snel bezorgd.

Dries Janssen
19 mei 2021

Musashi is voor mij de beste Sushi om in noord te bestellen. Maar ik had een box 58 stuks besteld en 10% korting coupon gebruikt weinig rijst en daardoor de sushi kleiner was dan vergeleken met andere keren. Jammer.

AA
17 mei 2021
Lina silas
17 mei 2021

Ik heb genoten zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
17 mei 2021

Snelle bezorging en heerlijke verse sushi. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rasj
16 mei 2021

Was weer heerlijk! Top bezorgers altijd, waren weer mooi op tijd! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melle
16 mei 2021

Top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tt
16 mei 2021

super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vic
16 mei 2021

One of the best sushi’s I’ve ever tried! Highly recommended

Amal
16 mei 2021

Ik had bij de beschrijving staan: bij california rol geen oranje eitjes ivm allergie, maar graag mayo en sesam. Heb het helemaal blanco gekregen zonder topping. En dit is eigenlijk al de 2de keer!!

Sandra
15 mei 2021

Heerlijk weer, rij graag naar amsterdam om.jullie sushi te halen

Pam Van den Bergh
14 mei 2021

Super

Sou
14 mei 2021

Lekkerste sushi ooit!!!

Frank
14 mei 2021

Eerste keer weer in de tuin . Ook weer heerlijk gegeten . Dank jullie wel .

Linaaa
12 mei 2021

Lekker

Annemiek
11 mei 2021

Elke keer weer is het eten van Musashi een feestje. En altijd vriendelijke en behulpzame mensen.

Paul
10 mei 2021

Dit keer ook eens andere gerechten dan sushi geprobeerd. O.a. yakitori, ossenhaas en udon. Heerlijk, minstens even lekker als de sushi! Wat een fijne bezorging bij Musashi. Perfectie kan bereikt worden door iets te verzinnen waardoor de temperatuur van de gerechten beter bewaard blijft tot aan de eettafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
10 mei 2021

De sushi was weer overheerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
10 mei 2021
Ilja
10 mei 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diego Gilberto
10 mei 2021

Was weer erg lekker. Wederom mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Lodder
9 mei 2021

Super snel bezorgd en heerlijke sushi’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pam
9 mei 2021

Heerlijk als vanouds

MB
9 mei 2021

Bezorging op afgesproken tijd en kwaliteit 👍

Christien
8 mei 2021

Heerlijke sushi, precies op de opgegeven tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Fred
8 mei 2021

Was weer super. Ondanks dat ik afhalen had aangeklikt hebben ze het zo snel als mogelijk alsnog gebracht. Super.

Annemarie
7 mei 2021

Heerlijke sushi en weer supersnel bezorgd!

Asma
6 mei 2021
Manja
6 mei 2021

Wij bestellen regelmatig en het is altijd vers en heerlijk!

A3
6 mei 2021

Netjes verpakt (koude en warme gerecht apart) en op de afgesproken tijd bezorgd. Het was onze eerste ervaring met Musashi en smaakt naar meer😋

Linda
6 mei 2021

Super snelle bezorging en zoals gewoonlijk weer super lekker. !! Jullie zijn nog steeds mijn favoriet!!

Roosje
5 mei 2021

Altijd topkwaliteit en heerlijk eten. Vandaag ging het bijna mis, maar dat werd het heel snel en met een glimlach opgelost! Wat een fantastische service!

Natasha
5 mei 2021

Heerlijke sushi! Zoals altijd! En vandaag betalen en binnen half uur in huis! Megaaa vlug!

Ing
5 mei 2021

Altijd super yummie!!

Ankie
5 mei 2021

Als altijd punctueel bezorgd en vervolgens heerlijk gegeten! Ik zou niet kunnen vertellen wat er nog verbeterd zou kunnen worden. Inherent aan bezorging is de hoeveelheid verpakkingsmaterialen. Zou daar nou niet eens iets op gevonden kunnen worden?

Winter
5 mei 2021

Delicouis

KT
5 mei 2021

Lekkere sushi en een goede service! Vriendelijke mensen. Zeker voor een herhaling vatbaar💯

F. El Yattouti
4 mei 2021
Lisa
3 mei 2021
Geertje
3 mei 2021

Heerlijk!

Sandra
3 mei 2021

Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuel
2 mei 2021
Ap
2 mei 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
2 mei 2021

Ze hebben niet naar mijn opmerking geluisterd over een allergie.

Jay Naarden
2 mei 2021

Zeer tevreden. Bestel hier altijd.

Florien
1 mei 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en snel bezorgd. Op de website zou het ideaal zijn als je kan selecteren op allergieën. En ik zou graag meer mogelijkheden zien van sushi items die normaal gesproken niet glutenvrij zijn maar wel glutenvrij 'gemaakt' kunnen worden met een paar aanpassingen.

Anoniem
1 mei 2021
Seren
1 mei 2021

De beste zoals altijd G!

Irene
1 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer fantastisch!!!

IvR
30 april 2021

Snelle bezorging en sushi was erg lekker. Zeer fijn dat ze met allergieën rekening houden. Toppers

Robin
30 april 2021

Het was zoals gebruikelijk weer heerlijk! Tip is wel om wat minder Wasabi mee te geven, is iets van 10x te veel voor normaal gebruik...voedselverspilling. Ook jammer dat de frisdrank wederom niet was meegeleverd, maarja, ik drink toch liever een wijntje bij de sushi 😉

Jackie
30 april 2021

Weer heeerlijk zoals altijd! Geen sushi tent die eraan tipt in Zaandam :)

Bibi
30 april 2021

Vlotte levering. Smakelijke sushi's

Maria
29 april 2021

Altijd lekker!!

Henk Koorn
29 april 2021

Altijd heerlijke verse Sushi! Naar mijn mening de beste van Amsterdam.

Valeryia
28 april 2021
Noemi
28 april 2021

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
27 april 2021

Sushi was lekker, zoals altijd. Zalm teriyaki helaas niet lekker gegrild en noodles weinig smaak.

Van komen
27 april 2021

Heber van genoten een aan beveling👍👍

Pam Van den Bergh
27 april 2021

Heerlijk

Ry
27 april 2021

Alles was top, eten smaakte vers en was nog lekker warm, voor de afgesproken ophaal tijd stond het al netjes klaar. Enige minpuntje is dat er geen bestek en servetjes bij zaten. Maar verder zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
27 april 2021

Ik kom er al sinds ik klein ben, deze sushi is echt de beste!! TOP kwaliteit, ben serieus nog nooit teleurgesteld door deze zaak. En ook de meneer die letterlijk alles onthoudt wat je bestelt zonder ook maar iets op te schrijven, amazing!!! Nog nooit problemen gehad in denk ik 10 jaar

Natascha
26 april 2021
Maartje
26 april 2021
Inge
26 april 2021
Valentin
26 april 2021

Gewoon top sushi’s ga zo door

Agathe
26 april 2021

Prima eten en dito bezorging

M.Bijl
26 april 2021

Altijd snel bezorgd. Sushi heerlijk. Alleen de nieuwe soya saus in witte zakjes vind ik zelf te zout. Die rode vond ik lekkerder. Altijd erg veel saus, gember en wasabi. Erg fijn.

Thijs
22 april 2021

Altijd top!

Barbara
22 april 2021

Altijd weer heerlijk en snel bezorgd!

Marloes
20 april 2021

Bestel al jaren lang bij Musashi! Altijd vers, goede sushi, fijne bezorging. Ik bestel nooit ergens anders en laat bezorgen in Landsmeer. Toptent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna Jakma
20 april 2021

Super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bent
19 april 2021

super lekkere sushi en aardige mensen!!

Nisrina
19 april 2021

Ik bestel heel vaak bij jullie altijd goed alleen dit keer was het minder vers helaas dat vond ik jammer... misschien door de drukte ofzo,, maar alle andere keren was het perfect 🙏🏼😍

Sarah
19 april 2021

Ben altijd super tevreden bij musashi! De sushi is heerlijk!

Victoria
19 april 2021

Amazing sushi! So fresh and tasty!

maaike
18 april 2021

Super goede en verse sushi gegeten! Boven verwachting goed, mooie en verse ingrediënten. Met stip de beste sushi van Amsterdam Noord. We komen zeker terug. De sashimi box was vers, verrassend en heel erg goed!

Anoniem
18 april 2021

Altijd lekker en snel!

Linda
18 april 2021

Snel en goed,

Maayk
18 april 2021
Pamela Nijman
17 april 2021
Lina silas
17 april 2021

H e e r l i j k e sushi net als altijd liefst eet ik het elke dag maar het mag niet van me moeder :)

Wil
17 april 2021

Was heerlijk

Terpstra
16 april 2021
Camille
16 april 2021

Avocado te hard en de tonijn niet heel vers.

Christien van den Berg
15 april 2021

Fantastisch lekker eten! Sneller bezorgd dan verwacht. Genoeg sojasaus en gember, geserveerd op een feestelijke schaal. We hebben echt genoten! Aanrader!

Mireille
15 april 2021

Lekker en super snel bezorgd.

Renate
15 april 2021

Hele snelle bezorging, top!

Lodewijk Rombouts
15 april 2021
Ingrid van der Oord
15 april 2021

We bestellen altijd graag bij Mushasi. De sushi is heerlijk!

aab
14 april 2021
Esdie
14 april 2021

Geweldig dat jullie ook in Zaandam bezorgen! Altijd goed en vers en stipt!

Tina
14 april 2021

De beste sushi van NL. Top service en super vriendelijk 👌🏼

Fleur
14 april 2021

Goede en heerlijke (altijd) sushi. En een zéér snelle levering, top bedrijf!

Snoesje
13 april 2021

Heerlijk ls van gegeten vanouds. Goede kwaliteit, fijn en vriendelijk personeel.

Ap
13 april 2021

Top

Michael
13 april 2021

Was zoals gewoonlijk weer top!

Naima
13 april 2021

Was heerlijk, vers en ben ook zeer tevreden over de service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
12 april 2021

Heerlijke sushi

Pia
12 april 2021

Goede sushi, altijd snel geleverd, Ik kan erop vertrouwen dat het op tijd binnenkomt voor zakenlunches

Pam
11 april 2021

Echt iets om naar uit te kijken in coronatijd. De lekkerste sushi van Amsterdam

Shara
11 april 2021

Heerlijk gegeten, geleverd binnen de verwachte tijd door een vriendelijke bezorger en onze notitie was ook gelezen. Prima service!

Thomas
11 april 2021

We hebben nu al behoorlijk wat sushirestaurants geprobeerd in Amsterdam en Musashi steekt er tot nog toe met kop en schouders bovenuit. Constante kwaliteit, superverse vis, goeie prijzen en snelle en vriendelijke bezorging. Wij blijven terugkomen!

Nadia
10 april 2021

Like allways best sushi in town!!!!

Paulien
10 april 2021

Heerlijk!!! Vooral die geflambeerde sushi rollen😋

Nieuwkerk
10 april 2021

Super lekker

Ankie
10 april 2021
Jasey Jay
9 april 2021

Heerlijk gegeten! De bestelling was ook lekker snel en het eten was perfect! Zeker een aanrader.

Linda
9 april 2021

Weer heerlijk zoals altijd!!

Nis
9 april 2021

Lekker sushi en super beleefd en aardig bezorgd!!

Els
9 april 2021

Altijd goede kwaliteit, en geserveerd met een brede lach. Top tent!

Sou
8 april 2021

Heerlijk!!

Irene
7 april 2021

Was weer heerlijk!!!

Yvonne
7 april 2021

Graag meer keuze in Vegetarische sushi Boxen met meer soorten/aantallen (ipv alleen maar maximaal 12 stuks) alsjeblieft 🙏.

Cindy Houthuis
7 april 2021

Super kwaliteit, levering altijd op tijd, toppers!

O. M.
7 april 2021

Snel bezorgd, echter was de sushi die warm hoort te zijn (4 bakjes met garnalensushi) koud en zodoende niet lekker. Jammer dat je het moet melden dat je de warme sushi warm wilt ontvangen en dit niet automatisch wordt gedaan.

Warda
7 april 2021

Heeeeerlijke sushi! Ik ben verkocht! Vanaf ny is dit mijn nieuwe sushi plek. Echt super lekkere sushi. Snel klaar en heel vrijgevig! Ik vroeg om extra sojasaus en kreeg super veel en ook extra gember en wasabi erbij. De sushi is niet normaal lekker!

Hanna
6 april 2021

Heerlijk, zoals altijd. Bezorging binnen een half uur door de sneeuwbui

Ron
5 april 2021

Het was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Ik heb mijn vrouw echt kunnen verrassen voor onze 33 jarige huwelijksdag, want wat hebben mijn vrouw en ik ervan genoten zeg, onze complimenten 👍🏽👍🏽👍🏽 Jullie kunnen vaker op me rekenen dat ik wat bestel. lieve groet, Marian en Ron

M den heijer
5 april 2021
P.B.J. dejong
5 april 2021

Kwaliteit van de sushi kan beter.

Ankie
5 april 2021
NAL
4 april 2021

Beste sushi.. echt deze kwaliteit kom je zelden tegen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
4 april 2021

Zoals tijd: top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casper van G
4 april 2021

Beste mensen, wat een genot weer! Super lekker. Alles was perfect! De sushi en de warme pasteitjes en sticks. Volgende keer weer!

Springintveld
4 april 2021

Prima qua smaak en binnen 1 uur bezorgd. Helemaal goed.

Bo
4 april 2021

Keurige nette snelle bezorging Eten was Top