Beoordelingen van Musashi Sushi Amsterdam

Recente recensies

5.0
Angelie
vandaag

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Jayjay
gisteren

Ik was wel een beetje teleurgesteld in de dumplings. Die waren niet lekker gebakken.

Diego Gilberto
30 november 2021

Lekker hoor zoals gewoonlijk 👍😋

SD
30 november 2021

uitstekend weer!

Ilja
29 november 2021
Sonneveld
29 november 2021

Er werd binnen 45min na bestelling bezorgd. Eten was prima.

Linde
28 november 2021

Hele lekkere sushi! Je krijgt er wel heeel veel gember en wasabi bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
27 november 2021

Was erg lekker Goed verpakt Van alles genoeg

Yvonne
27 november 2021

De lekkerste sushi ever !

Julian
27 november 2021

1,5u gewacht

X
24 november 2021

Top eten, aardige mensen, zeker aan te raden

Cheyenne
24 november 2021
Donna
24 november 2021

Het was heel lekker, goed vers. Qua tijdsplanning, in de middag besteld en gevraagd om 19.00 te bezorgen. Er werd exact om 19.00 aangebeld. Echt een aanrader.

Bbbbbbb
23 november 2021

Altijd perfect

S
23 november 2021

Gaat achter uit stukken worden smaller, andere gember dan normaal, cola is vergeten

Marcella
23 november 2021
Svenja en stephan
23 november 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd en keurig op tijd bezorgd!

Jt
22 november 2021

1 uur smiddags besteld gevraagt half 7 bezorgen. Precies optijd. En super eten heerlijk zeker veel vaker bestellen

Ilja
22 november 2021

Snel, hartelijke bezorger . Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Hansen
21 november 2021

Was zoals gewoonlijk weer top

J de Graaf
21 november 2021

Bezorging is prima, maar zoals ik al telefonisch aangaf. De laatste paar bestellingen waren niet goed. De kleur oogde als niet vers, de godzilla rol was niet knapperig. Ik had voor E80,- besteld en kreeg maar twee zakjes gember. De wasabi was bruin en korrelig. Ik ben een vaste klant en bestel regelmatig, maar ga nu toch echt eens ergens anders proberen omdat het sinds een half jaar gewoon minder is geworden. Echt zonde, want het was echt goed,

Frank
20 november 2021
Julian
20 november 2021

Langer dan een uur gewacht en de sushi smaakte niet zo vers als gewoonlijk

Anne
18 november 2021

Helaas was de sashimi niet geleverd, maar na een belletje alsnog nageleverd en een zeewiersalade als presentje 🎁

Tom
18 november 2021

Heerlijk zoals altijd!

Hatim
17 november 2021

Erg lekker en super vers. Ben niks anders gewend van Musashi.

Melany
17 november 2021

Ik ben al jaren een tevreden klant van Musashi, heerlijk vers eten en super vriendelijk personeel. 5 gouden sterren :)

Kamilla
16 november 2021

Enige wat deze ervaring zou verbeteren is een tracker dat je kan zien waar je bezorger is. Want de kwaliteit van de sushi is altijd spot on!! Vers, smaakvol en mooie stukken.

Adam van Raaij
15 november 2021
Annouk
15 november 2021
Yanick
14 november 2021

Smaak was dit keer iets minder en stukjes sushi vielen uit elkaar.. Daarnaast waren de warme gerechten niet op temperatuur helaas (wel lekker van smaak) Heb voor een redelijk 100 euro eten besteld en kreeg 2 sets aan stokjes en 6 sojasausjes, dat kan echt beter guys...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline Vis
14 november 2021
Annika
14 november 2021

Altijd op tijd bezorgd en heerlijk vers! Top sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Farouk
14 november 2021

Zoals altijd vers bereid en goede bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilja
14 november 2021

Lezen comments, zijn snel, altijd aardig en de sushi is lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Comvalius
14 november 2021

We hadden de grootste Musashi box besteld. Heerlijk en elke keer weer top.

Nelson
14 november 2021

2 dames waren super vriendelijk. Het eten was top alles smaakte goed en koks doen het met alle liefde. Mijn #1 Sushi place

Hamid
14 november 2021
Iris
13 november 2021

De ebi furai was koud en taai, de rijst te zoet en alles werd veel te laat bezorgd. Normaal bestellen we bij Samurai en daar gaan we volgende keer weer bestellen. Nooit meer hier.

Jorma Bos
13 november 2021

Altijd heerlijk!!

Jorrit
13 november 2021

Ik ben vaste klant en ben normaal super tevreden. Alles was koud, duurde langer dan een uur ook. Biefstuk was taai deze keer. Ben ik echt niet gewend van ze.

Debby
12 november 2021

Heerlijke sushi! Super snel bezorgd!

Lisa
10 november 2021

Thanks for the third lamb chop! Heerlijk, and no sharing required. 😉 Always a delight to treat ourselves to Musashi! Yummy!

Rod
10 november 2021

Was weer Heerlijk

Osman
9 november 2021

Zeer goede en smakelijke sushi (één vd betere in Amsterdam) en de bediening en gastvrijheid van de jonge dame achter de kassa is zoals het hoort en je mag verwachten, ook al is het voor afhaal.

Rebecca
9 november 2021

Altijd heel lekker en vriendelijke bezorgers! Zeker waard om een keer te bestellen!

Lindsey
8 november 2021

Bedankt we hebben er weer van genoten. Zoals altijd verse vis en royale porties. Warme gerechten goed verpakt en lekker warm bij aankomst. Genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
7 november 2021

The best Sushi you can get!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justa
7 november 2021

Altijd Vriendelijke bezorging en heerlijke sushi 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon Theijssen
7 november 2021
Michael
7 november 2021

Lekker en snel!!!

Arno Niem
6 november 2021

Altijd snel, altijd lekker en blije bezorgers!

N&M
6 november 2021

Heerlijke verse sushi, zoals altijd!

Zaandam
5 november 2021

Fantastisch lekker weer. Dank jullie wel voor al dat heerlijks. We luv u

Svenja en stephan
4 november 2021

Weer heerlijk gegeten!

Anna
2 november 2021
X
2 november 2021
Francine Fisher
1 november 2021

ERG lekker eten!!

Guido
1 november 2021

Mega lekkere sushi en snel en warm bezorgd

de Groot
1 november 2021

Heerlijke verse sushi’s gegeten. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabelle
1 november 2021

De kwaliteit van de tonijn sashimi was aanzienlijk minder dan voorheen. Daarnaast waren meerdere rolletjes kapot en alle warme gerechten waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

p.sonneborn sonneborn
1 november 2021

prima goed verzorgt

Ilja
31 oktober 2021
Melis
31 oktober 2021

My favo sushi and staff

suzanne
31 oktober 2021

Hi, voor het eerst even een recensie omdat het eten en de bezorging vanavond enorm tegenvielen. We kregen ons eten 1 en 20 minuten nadat ik het besteld had. Toen mijn man na een uur wachten naar jullie belde kreeg hij te horen dat het eten onderweg was, het er ieder moment kon zijn. Na dat telefoontje duurde het dus nog 20 minuten en waren de dingen die warm moesten zijn lauw en taai (loempia's en ossenhaas yakitori). We zijn hele snelle bezorging en supervers eten van jullie gewend dus dit viel tegen. Hopelijk een volgende keer beter!

Adam
30 oktober 2021
Ilja
30 oktober 2021

Genoten!

..
30 oktober 2021
Ben van hoof
29 oktober 2021

Normaal gesproken genoeg ketjap zakjes. Deze keer slechts drie . Zat echt te balen want het is zo lekker.

Irene Hendriks
28 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer fantastisch!! Dank je wel!!

Marjolein
27 oktober 2021

Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd

L. van Hoof
27 oktober 2021

Lekker, lekker, lekker, lekker, lekker.

Ilja
26 oktober 2021

Heerlijk!

AA
26 oktober 2021
Marjan
25 oktober 2021

Was weer heerlijk een dikke 10.

Hans
25 oktober 2021

Heerlijk eten en prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

William
24 oktober 2021

Al jaren eten wij van Musashi, en het is altijd smakelijk! Bezorging netjes en zelfs bij foutje snelle nalevering, geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Art
24 oktober 2021
Sanne
24 oktober 2021

Altijd heerlijk! Grote van de sushi is perfect, royaal. Sushi met avocado was heerlijk romig van smaak. Prefect! Bestel altijd hier en het is altijd goed.

Pep
23 oktober 2021
martin valentin
23 oktober 2021

Er wordt zeker vier per maand bestelling gedaan bij Musashi. Wat ik eigenlijk mist is een spaarkaart voor trouwe klanten misschien een idee.

Karin
23 oktober 2021

Smaak goed, slordig gerold. Bezorgtijd een uur, vrij lang.

Laura
22 oktober 2021
Pjmvwm
22 oktober 2021

Altijd super lekker!!!

Johan
22 oktober 2021

het is en blijft erg lekker bij Musashi

Sara
22 oktober 2021

Heerlijke sushi gegeten, bij afhalen was alles heerlijk warm.

John
22 oktober 2021

Echte lekkers sushi wat ook echt lekker vers is netjes op tijd bezorgd

Ilja
21 oktober 2021
Walthera Beelaerts
21 oktober 2021

Het was heerlijk 🥰

Annabel
19 oktober 2021
Missy
19 oktober 2021
Fleur
19 oktober 2021

Altijd goed, vriendelijk en op tijd!

Zico Wesselman
18 oktober 2021
Johanne Been
18 oktober 2021

Kleinzonen / kinderen en ik genieten regelmatig van de heerlijke gerechten. Heerlijj vers. Wat ik jammer vind is dat moet betalen voor een plastictasje en voot het betalen met IDeal..transactiekosten..???Bizar

M de Ruijter
18 oktober 2021
Wil
17 oktober 2021
Anneke Dam
17 oktober 2021
Eline
17 oktober 2021
A
16 oktober 2021

bestellen hier in regelmatig. De sushi is altijd heerlijk en er zit veel vis in. De warme hapjes worden altijd lekker warm geleverd. Zijn er ook altijd lekker snel, zelfs als je op zaterdag om 7 uur besteld. Top!

Sandra
16 oktober 2021

De lekkerste sushi uit Noord! Om je vingers bij af te likken. Bedankt 👌🏻

Yani
16 oktober 2021

Lekker verse sushi, nette verpakking, veel ketjap en wasabi meegegeven en snelle bezorging, tevreden!

Julian
16 oktober 2021

Top zoals altijd

Marloes Stam
16 oktober 2021

Het was weer super goed! Alles heerlijk en echt goede kwaliteit. Best sushi in town 🤩

I
15 oktober 2021
Gill Marsman
15 oktober 2021

Het was allemaal weer heerlijk en super vers!

Wilson
15 oktober 2021

Lekker en snel altijd kwaliteit garantie.

Ramsha
15 oktober 2021

Snel klaar! Smaakte heerlijk!

Marijn
14 oktober 2021

Zoals altijd, smullen! En een hele vriendelijke bezorger die er razendsnel was.

Sliphorst
13 oktober 2021

Overzichtelijke bestel-site, tijdige bezorging. Misschien het bezorgtasje niet zo bij elkaar binden, de inhoud van de bakjes wordt zo een beetje geplet. Maar superlekker blijft het!

Nabila
13 oktober 2021

Top

martin valentin
11 oktober 2021

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
10 oktober 2021
Sabrina
9 oktober 2021
Sander
9 oktober 2021

Vaste prik: goed en snel!

Koen
9 oktober 2021

By far beste bezorgsushi van Amsterdam en omgeving.Veel keus en uitstekende service. Prijs is aan de hoge kant, maar voor de liefhebber is dat het zeker waard.

James Ormel
8 oktober 2021
Diego Gilberto
8 oktober 2021

De sterren zeggen genoeg ga zo door 👍

Rodje F
7 oktober 2021

Sushi was top. Bestelling mooi op tijd klaar. Ik heb genoten.

S
5 oktober 2021

Bezorger was hartstikke schattig

Jan
4 oktober 2021
Majdub
4 oktober 2021

Perfect op tijd bezorgd en het was heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
4 oktober 2021

Lekker en was snel klaar. Online besteld en zelf afgehaald. We kregen gratis blikje Cola. Als ik een flesje water had kunnen kiezen (of kopen) was het helemaal top geweest. Maar eten was zeker lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorrit
4 oktober 2021

Het eten was lekker zoals vanouds, al was het deze keer wel lauw, dat is niet wat ik normaal gewend ben van ze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Balvert
3 oktober 2021
Julian
3 oktober 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten. Erg prettig voor de brakke zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
3 oktober 2021
martin valentin
2 oktober 2021

Wil je sushi eten bestel dan Musashi

Annemarie
2 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi!

Saskia Noordhuis
1 oktober 2021

Ik heb de sashimi tonijn dit keer niet opgegeten, deze was heel bleek/ licht roze en smaakte niet lekker. Dat was zonde want toch 5 stukken. Ook de rainbow uramaki proefde anders dit keer. Maar verder in orde!

M. Engel
1 oktober 2021
Marcel
30 september 2021

Iedere keer weer genieten!

F2
30 september 2021

De intercom deed het niet, de bezorger heeft netjes en vriendelijk telefonisch contact opgenomen. Heel professioneel. Het eten was zoals altijd precies wat ik nodig heb.

Kortie
29 september 2021
A
29 september 2021

Echt heel snel!

K
28 september 2021
MultiSafepay
28 september 2021
Christina lee
27 september 2021

Super lekker was weer top

Seren
27 september 2021

Lekker zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annabel
27 september 2021

Heerlijke sushi zoals altijd!

Ilja
27 september 2021

Lekker en lekker snel

Joke
27 september 2021
Halima
27 september 2021

Ik bestel hier altijd! Het is lekker en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pepijn
26 september 2021
Loek
26 september 2021
RM
26 september 2021

Sushi was wederom top. Alle bezorgers zijn nette vriendelijke jongens tot gauw weer😎😎

Hamida
25 september 2021

Weer lekkere verse sushi gegeten en ook weer stipt op tijd bezorgd!

Ilja
25 september 2021

Stellen nooit teleur

Luna
25 september 2021

Het eten was goed op de Miso soep na. Was dit keer weer waterig. Het is altijd een 'hit or miss' qua smaak bij deze Misosoep. Door de structuur van de soep wist ik dat het deze keer weer waterig zal zijn en na proeven bleek t ook te kloppen. Je proeft amber de miso in de soep, wel voldoende tofu zeewier en sesamzaad.

Danielle
24 september 2021

Alles wat we hebben besteld was heerlijk, vers en ruim op tijd. Bedankt we hebben weer genoten.

A.B.
24 september 2021

Snelle levering sushi goed op smaak

Frank
24 september 2021

Weer super

Jeroen
23 september 2021

Top top top! Weer heerlijk genoten 😊

AA
23 september 2021
Rose
21 september 2021
Renée
21 september 2021

Goede kwaliteit sushi voor een goede prijs! De nigiri zijn de goede maat en de maki zijn goedgevuld; dat is niet bij alle soortgelijke zaken het geval. Hoewel de inside out in 6 stukken wel royaal/luxe is, zou ik ze toch in 8 snijden, want dat eet net even fijner. Er was er nu één rol ook niet zo strak gerold, dus het was óf een te grote hap óf hij viel helemaal uit elkaar. De tamagoyaki is kwalitatief beter dan je bij de meeste bezorg/afhaalsushi krijgt. Veel kant en klare merken of zelfs huisgemaakte kunnen te gaar, droog en zompig zijn. Deze is zacht en bleek en wordt ook dun genoeg gesneden. Bezorging was lekker snel en ons verzoek om één soort nigiri te veranderen in de grootste sushiset werd flexibel ingewilligd. Voor herhaling vatbaar. Dan hoeven we er geen wasabi en gember bij want dat hebben we nu nog voor een jaar ;)

CC
20 september 2021

Dit is kwaliteit, heerlijk verse vis. En goede verhouding rijst/vis.

Petra
20 september 2021

Ik heb al zo vaak bij Musashi besteld. Het is altijd goed en vers. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ysb
20 september 2021

Eten is lekker zoals altijd, bezorgingtijd is top. Bezorger is beleefd ( zijn ze altijd hier) Ik zet er altijd bij geen soya en wasabi. Toch krijg ik altijd heel veel van die zakjes en bakjes. Zet er ook altijd bij allergisch voor zalm. Hoop dat daar dan wel rekening gehouden mee wordt. Tot dusver ben ik nog niet dood, dus is het gelukkig goed gegaan 😜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
19 september 2021

We bestellen al jaren bij Musashi, beste sushi van Amsterdam Noord. Prima kwaliteit voor een goede prijs!

Joke
19 september 2021

Het was heerlijk

Julian
19 september 2021

Sushi top, bezorging duurde iets te lang (50 minuten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pam
19 september 2021

Was weer heerlijk, super snel bezorgd

Elizaveta
19 september 2021

Was snel en lekker!

Marieke.
18 september 2021

Jammer dat de warme vleespasteitjes niet warm meer waren bij aankomst.

Annemarie
18 september 2021

Als altijd weer heerlijke sushi en vlotte bezorging!

Olga
17 september 2021

Heerlijk

AA
16 september 2021
Catalijn
16 september 2021

razendsnelle en heel vriendelijke bezorging!

Roosje
16 september 2021

Het was vandaag minder als normaal. Alsof de sushi gisteren al was gemaakt.

Annabel
15 september 2021

De sushi was weer heerlijk zoals gewoonlijk

Anoniem
15 september 2021
kees baars
14 september 2021

supervers & heerlijk

Valentin
11 september 2021

Top sushi 🍣 een dikke 10

Ilja
11 september 2021

Altijd goed

Ans
11 september 2021

Tweede keer besteld. Perfect op tijd. Heerlijke sushi!

v/d Hoogen
11 september 2021

Bestellen ff wachten en dan heerlijk genieten van de sushi Goeden kwaliteit smaakvol in een woord gewoon lekker

Cherry
9 september 2021

De sushi was niet zo smaakvol.

Meliss
9 september 2021

Het was goed

Sabrina
8 september 2021

Super!

Sandra
8 september 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd. Er ontbrak alleen een van de bestelde gerechtjes.

Imran
7 september 2021

Always providing quality food and quick delivery for a fair price. A regular customer for over 5 years. Thank you for being consistent Mushashi.

Swen
7 september 2021

Weer heerlijk gegeten.

Daphne
6 september 2021

Heerlijk gegeten vanavond. Ik had gebeld omdat een gerecht niet was wat ik had verwacht. Ze hebben meteen een nieuwe geleverd en helemaal naar wens.

EZG
5 september 2021
Erik
4 september 2021

Zoals altijd lekker eten, op tijd bezorgt, aardige bezorger heel beleefd, zoals altijd dikke 10

Pam
4 september 2021

Top

Rob en marjan
3 september 2021

Was weer fantastisch, een dikke 10 👍👍👍😍👌👌👌

Diego Gilberto
3 september 2021

Zoals gewoonlijk op en top lekker. En top service.

Ilja
2 september 2021

Altijd tevreden!

Catalijn
2 september 2021

alles was perfect in orde, snelle en nette levering en het was heerlijk!!

Suzan
1 september 2021
Tanya Rozenthal
30 augustus 2021
AA
30 augustus 2021
Irina
29 augustus 2021

Altijd goed! Vaste klant van Musashi! Top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
29 augustus 2021

Heerlijk en vers. We hebben genoten. Bedankt voor de gember!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
29 augustus 2021

Heerijk eten, aardige mensen en goede service! Altijd genieten hier.

Jorn wisman
28 augustus 2021

Alles was heerlijk, alleen de edamame boontjes waren wat oud helaas waardoor ze niet allemaal meer smakelijk waren.

Patrick
28 augustus 2021

Zoals altijd weer top

Hj polak
28 augustus 2021

Heerlijke sushi en vrolijke bezorger!

Anoniem
27 augustus 2021
Dennis Donkersloot
27 augustus 2021

Was heerlijk

Sarah
26 augustus 2021

Altijd lekker!

Pat
26 augustus 2021

Bedankt voor het extra bakje rijst

Seren
25 augustus 2021

Lekker zoals altijd G

Elly Feenstra
25 augustus 2021

Super vers Heerlijk

Zaandam
24 augustus 2021

Het was weer fantastisch lekker. Wat een goede kwaliteit. Echte het beste dat we kennen. Lieve mensen die daar werken

LK
23 augustus 2021

Ik vond de smaak van de sushi mwuah (zeker niet vies, maar heb betere gegeten), de yasai temaki was daarentegen heerlijk! Irritant was dat het meeste uit elkaar viel. Ik zie de zeewiervellen liever om de rijst heen in plaats van andersom. Verder een vriendelijke medewerker en het was fijn dat ik mijn bestelling 20 minuten later al kon komen ophalen.

Sandra
22 augustus 2021
Lianne
21 augustus 2021

Zoals altijd super

Ilja
21 augustus 2021

Altijd goed!!

Mappy akoppenhol
21 augustus 2021
ton Keijzer
21 augustus 2021

Pima geregeld

M. Wermuth
20 augustus 2021

Bezorging kwam deze keer zelfs te vroeg. Temaki’s en makibox waren weer heerlijk

Sabrina
16 augustus 2021

👌🏻

Maaike
15 augustus 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pietersen
15 augustus 2021

Het was toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annabel
14 augustus 2021
Annemarie
14 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi en weer supersnel bezorgd!

Han chi
14 augustus 2021

Zoals altijd erg lekker. Bezorgers van musashi sushi zijn altijd top ! Hele vriendelijke bezorgers

joke ten Hoedt
13 augustus 2021
Rick
12 augustus 2021

Sushi maakte goed, maar was te groot gesneden. Hierdoor moesten wij zelf de rollen halveren. Jammer! bestellen met regelmaat sushi bij deze zaak...

Sabrina
11 augustus 2021

Was weer super! Bedankt voor de salade

Patty
11 augustus 2021

Snelle bezorging Alleen had ik aangegeven om niet aan te bellen ivm slapende kinderen. Helaas is dit wel gedaan. Ben hierna ruim 2 uur bezig geweest om ze weer te laten slapen. Dat was jammer

Y. Majdub
10 augustus 2021

Grandioos lekker zoals altijd! Bestel hier al jaren, nog nooit teleurgesteld.

Linda
8 augustus 2021

Heerlijke verse sushi. Kwaliteit is altijd goed en bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia
8 augustus 2021
Marcel
8 augustus 2021
Ilse Franckaert
8 augustus 2021
Hoogstad
8 augustus 2021
Sylvia
8 augustus 2021

Altijd weer SUPER lekker, snelle bezorging en keurige bezorgers

AA
7 augustus 2021
Laura
5 augustus 2021

Altijd heerlijke sushi!!

Ursela
5 augustus 2021
Ilja
4 augustus 2021

Altijd goed

Felicia
3 augustus 2021

Sushi was lekker en van goede kwaliteit. Bezorging was netjes op tijd en vriendelijke bezorger.

Tonne
3 augustus 2021

Was heerlijk!

Irene
2 augustus 2021

Musashi heeft mij nog nooit teleur gesteld.

Silvie Konings
1 augustus 2021

Heerlijke sushi, elke keer weer!!

Van der zel
30 juli 2021

Heerlijk gegeten . Snelle bezorging. Makkelijk te bestellen.

Rz
29 juli 2021
Toon
29 juli 2021

Super snel en heerlijke sushi! Wij bestellen altijd hier en altijd heerlijk!

Joost
28 juli 2021
Saadia
28 juli 2021

Super snel bezorgd en sushi was heerlijk

Anita
27 juli 2021

Alles was weer lekker :) maar ik vind vooral de Gyu Hire sticks om te smullen!

Camila
26 juli 2021

Delicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damycialy
26 juli 2021
Ineke
26 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dinie Kester
25 juli 2021

Aantal keren sushi besteld hier, en iedere keer heerlijke verse sushi :) Bezorging meestal snel en op tijd, zo niet krijg je een voucher met kortingscode als compensatie.

Ursula Hansen
24 juli 2021

Heerlijke sushi en de bestellingbisnaltijd op tijd! Vriendelijke mensen!

Chiyang
24 juli 2021

Snel bezorgd, sushi was lekker en vers.

Han
24 juli 2021

Perfect we hebben heerlijk gegeten

S
24 juli 2021
Ilja
24 juli 2021

Altijd goed

S
23 juli 2021

Altijd top!

Schoenmaker
23 juli 2021

Heerlijk

Trish
23 juli 2021

Super lekker!

bb
23 juli 2021
Mo
22 juli 2021

Bestellen online of per telefoon. Altijd op tijd. Altijd vers.

Marijn
21 juli 2021
Valeryia
21 juli 2021
Angelique
18 juli 2021
Annemarie
18 juli 2021

Heerlijke sushi en weer supersnel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
18 juli 2021

Het was heerlijk

Gerda
18 juli 2021

De beste sushi van Amsterdam Noord!

Diana
17 juli 2021

Heerlijke verse sushi en zeer snelle bezorgservice!

Lina silas
16 juli 2021

4de keer in de week dat ik het bestel, zegt toch genoeg :))) heeeeeerrrlijk

A. Boon
16 juli 2021

Altijd vers, goede smaak en houden rekening met aan jouw opmerkingen!

EJ van SD
16 juli 2021

Zoals altijd super lekker en snel bezorgd. Wij bestellen ALTIJD bij Musashi. Mooie en handige website ook!

Lotte
15 juli 2021

Altijd heerlijke sushi en super vriendelijke bezorging!

Ilja
15 juli 2021
AA
15 juli 2021
Silas
15 juli 2021

Geweldig zoals altijd

AA
13 juli 2021
Dorus
13 juli 2021

Altijd toppers! Op tijd en lekker.

Yanick
12 juli 2021

Op sommige dagen lekkerder dan andere dagen... maar wel altijd lekker!

A B
12 juli 2021

Vriendelijk personeel en snelle bezorging eten van goede kwaliteit

Josephine
12 juli 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging! Tip om ipv veel plastic zakjes voor de gember, mierikswortel en sojasaus, 1 verpakking per product te gebruiken

Esther
11 juli 2021

Heerlijke Sushi, snelle bezorging. Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
10 juli 2021

Het duurde 1,5 uur voor de bestelling kwam. En toen de bestelling er was waren alle warme dingen koud/lauw en klef. Niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. De sushi was slap gerold en viel uit elkaar bij het vastpakken met stokjes. Hopelijk een eenmalige misser…

Celine ten Hoope
10 juli 2021
Elizaveta Stork
10 juli 2021

Altijd lekker!

Karima
9 juli 2021

Sushi is altijd lekker bij Musashi. Voordat je het weet staat de bezorger voor de deur. Helemaal top!

Suzan
8 juli 2021

Nooit klachten en altijd goede kwaliteit eten.

Seren
8 juli 2021

Lekker zoals altijd G

Heerlijk, alles vers bereid . Bezorging zeer snel en correct .
7 juli 2021